This project is read-only.

OP2.0??

Nov 30, 2009 at 1:22 PM
Edited Nov 30, 2009 at 1:30 PM

Hello,

i hope u read this post , i have openport 2.0 ,and but when i open lumberjack,i choose OpenPort 2.0 and click reconnect, it shows nothing,

i read somewhere that lumberjack supports OP2.0, what might goes wrong?(it is working on RomRaider).

shall i change something in configuration or something????Thanx  a lot.

Windows is : vista 32bit

PS: when i choose OP2.0 the openport lights turn off,and then it come on.

and heres what i got in the debug page when i choose openport 2.0:

<connectButton_Click>b__4
NateW.J2534.PassThruException: ErrorDeviceNotConnected
   at NateW.J2534.PassThruUtility.ThrowIfError(PassThruStatus status)
   at NateW.J2534.PassThruDevice.Open()
   at NateW.Ssm.PassThruStream.OpenSsmChannel()
   at NateW.Ssm.SsmLogger.GetDataStream_Synchronized(Boolean throwOnFailure)
   at NateW.Ssm.SsmLogger.GetDataStream(Boolean throwOnFailure)
   at NateW.Ssm.SsmLogger..ctor(String configurationDirectory, String ssmPortName)
   at NateW.Ssm.SsmLogger.GetInstance(String configurationDirectory, String ssmPortName)
   at NateW.Ssm.SsmRecordingLogger..ctor(ParameterDatabase database, String configurationDirectory, String portName, LogWriterFactory logWriterFactory)
   at NateW.Ssm.SsmRecordingLogger.GetInstance(ParameterDatabase database, String configurationDirectory, String portName, LogWriterFactory factory)
   at NateW.Ssm.ApplicationLogic.Lumberjack.OpenEcuInterface(String name)
   at NateW.Ssm.ApplicationLogic.Lumberjack.ContinueReopenEcuInterface(IAsyncResult unused)
   at NateW.Ssm.AsyncResult.InternalCompleted()
   at NateW.Ssm.AsyncResult.Completed()
   at NateW.Ssm.SsmLogger.Logger_LoggingStopped(IAsyncResult asyncResult)
   at NateW.Ssm.AsyncResult.InternalCompleted()
   at NateW.Ssm.AsyncResult.Completed()
   at NateW.Ssm.SsmBasicLogger.BeginStopLogging(AsyncCallback callback, Object asyncState)
   at NateW.Ssm.SsmLogger.BeginStopLogging(AsyncCallback callback, Object asyncState)
   at NateW.Ssm.SsmRecordingLogger.BeginStopLogging(AsyncCallback callback, Object asyncState)
   at NateW.Ssm.ApplicationLogic.Lumberjack.BeginReopenEcuInterface()
   at NateW.Ssm.ApplicationLogic.Lumberjack.Reconnect()
   at NateW.Ssm.ApplicationLogic.MainForm.<connectButton_Click>b__4() in C:\Documents\Development\DotNet\Projects\SSM\Lumberjack\MainForm.cs:line 291
   at NateW.Ssm.ApplicationLogic.MainForm.RunUnderExceptionHandler(VoidVoid operation) in C:\Documents\Development\DotNet\Projects\SSM\Lumberjack\MainForm.cs:line 348

 

Nov 30, 2009 at 10:27 PM
Edited Nov 30, 2009 at 10:28 PM

ok i figured it out,there was microsd memory in the openport,thats why it failed to connect :)

 

but is there lc-1 wbo2 logging?